Hämden är ljuv :D

HAHA..
Ja, idag har Sandra vart här å de e alltid lika trevligt när hon kommer,
vi åt kycklingsallad å drack kaffe å prata.. Läste på hennes blogg å vad hittade ja där om inte lite blider.. Bla på mig ;) Så nu tänkte ja lägga upp något sexigt på dig åxå Sandra.. ;) enjoy!

Eftersom du va så vänlig att lägga upp ett fult på dig så gör jag desamma.. för att göra de hela rättvist ;)


Mitt i natten !

Ja mitt i natten som vanligt, är inte trött men borde sova vid den här tiden.. Som vanligt hamnar man framför herr tv å kan inte slita sig fast de bara e skit på apparaten..
Fan va törstig ja e , får nog lösa de på något sätt- kanske genom att gå till kylen och ta fram Loka vatten med päron smak, muuums. - så då va de fixat :) gooott
Idag har ja vart till maria på kvällskvisten, de va trevligt men jag vart inte så långvarig.
I morgon ska jag till mitt älskade Gnällefors ( i just love that name- min egen uppfinning BTW) Ska hälsa på lilla Ida å dra till billiga Nicklas en sväng, måste införskaffa makeup remover. . 15 kr- Billigt Billigt!
Filmen Supersugen går  på tv just nu, har sett den like a hundred times men eftersom ja inte har nå bättre för mig så får de bli den 101 gången..

nu har ja tjatat färdigt med er..  :)
Take care now, bye bye then      :)



Vilken total idiot!

web cam e kuul ;)

haaaaatchoooo!!

jahapp.. fullt upp med skolarbete som vanligt. jag har feber å är förkyld, borde inte gå till skolan i morgon igentligen, men känner mig dum om jag inte går dit å gör mitt bästa, men de ser inte sppeciellt fräscht ut när man sitter å snoren rinner å svetten sprutar.. om jag har hög feber eller om astman inte samarbetar så får ja lov att stanna hemma.. :(

de Märks ...

Ja minsan!

Det känns som att jag har blivit en mycket upptagen kvinna i sina bästa år;)
har inte tid med någonting känns de som men jag kämpar på, idag har jag en mycket upptagen dag framför mig. jag ska göra läxor, städa och tvätta.
i morgon kommer maria och johan på middag å då vill jag att det ska vara rent och fint =)
Får hoppas att jag lyckas med maten också... :s
nej nu ska jag ner i källaren =) hej så länge   :)

NastyLili

¨*Som Alla Andra Fast På Mitt Sätt*¨

RSS 2.0