Kors i taket!

Som vanligt går et flera månader mellan inläggen :-s
Men det har hänt en del sen sist :-D
Jag har tappat 18 kilo i vikt, vi har köpt hus OCH jag har fått en visstidstjänst hos Caiptus!
Min titel är "eventpersonal" och jag kommer att hålla i olika events i livsmedelsaffärer, demonstrera olika livsmedel och bjuda på smakprover för att öka försäljningen på vissa produkter. Jag fick jobbet i torsdags och ska ut på mitt första uppdrag nu på torsdag då jag ska demonstrera nylanseringen av Pierre Robert underkläder och följande lördag ska jag bjuda kunderna i en coop butik på en  bärpaj gjord av coops egna varor och bakad av mig :-/ Jag kan ju säga som såhär att jag är suuuuper nervös men exited!
Så nästa gång ni är på en coop butik, gå inte förbi tanten i förkläde som bjuder på något gott för det kan vara jag ;-)
 
Men om jag skulle skriva ågra ord om vårat hus åxå..
Det är ett vitt tegelhus med 4 rok (enplans med källare) det är inte så stort men det är fint :-)
Och än så länge är vi ju bara 2 pers (människor) i familjen så vi behöver ingen herrgård ;-)
Vi fick nycklarna i söndags och ska flytta in i april någongång men först ska vi tapetsera i hall, kök och vardagsrummet och lägga in nytt golv i hall och kök.. Sovrummen behöver åxå piffas upp men vi får ta en etapp åt gången :-) man är ju inte direkt stenrik, inte ens småstensrik.. hehe.. men det ska nog bli bra tror jag!
Jag måste bara lära mig att ha tålamod när det gäller renovering, vill jag ha något så vill jag oftast ha det nu å inte om 1 år. MEN jag vet att man inte kan få allt man vill ha så det är bara att acceptera :-)
 
Ja det får bli allt för denna gång!
Ha de gött!
 

NastyLili

¨*Som Alla Andra Fast På Mitt Sätt*¨

RSS 2.0