Ligger i sängen å ska sova och jag lyssnar...

Ligger i sängen å ska sova och jag lyssnar som vanligt på radio innan jag somnar. Radion påmnner mig gång på gång om händelserna i norge och jag får magont direkt , jag kan inte hjälpa att tänka: tänk om det skulle ha varit här, i sverige, tänk om det hade vart mina vänner eller familj :-( fy fan vilkem hemsk tanke ! Jag vill skänka en tanke till alla som på något sätt har blvit drabbade . Och till det fruktansvärda monstret som gjorde det vill jag bara fråga : hur känns det att ha över 90 liv på ditt samvete? Hur känns det att ha förstört så många möniskors liv? Inte bara de avlidna utan även deras sörjane! HUR FAN KÄNNS DET? Du är en vidrig skapelse som inte äns är värd att kalla mäniska! jag blirså arg å ledsen när jag tänker på det och jag kan inte hjälpa att undra, när händer det oss i sverige? Och så har tydligen Amy Winehouse (eller hur hon nu stavas) sjungitför sista gången ,vila i frid Amy. jag är väl ingen fan till Amy men när jag ändå skriver om död å bekymmer så tänkte jag att det var värt att ta upp,. Tycker att det är synd att det är så många unga som dör överallt,... Nu ska jag försöka sova, ska till Borläng i morgon å shoppa lite :-) Över å ut!

Finbesök från storstan!

Idag kommer fru Berg upp på besök :)
Vi ska gå trollstigen va de tänkt .. Det är på tiden för ja har bott i lesjö i 100 år nu och har fortfarande inte gått den.. Jag återkommer senare för nu ska ja ha kaffe :-D

Hundvakt!

Idag är jag hundvakt åt Marias 2 vovvar, Misty (Roys änka) och lilla Bamse :)
Jag trodde att jag skulle få fullt upp men än så länge är det lugna puckar :)
Ja tänkte att jag skulle väcka Totto snartr så ska vi ta en sväng runt kanalen :)


Cyklar är farliga saker ;)

Bilder på mina vackra manglade kroppsdelar efter min härliga cykelkrasch!
Va bara tvungen att lägga ut lite bilder för det ser förjävla roligt ut :)







Mitt manglade lår ca 4 dagar efter cykel-craschen!, det syns inte så väl på bilden men jag är BlåGul på halva låret ;)


Min Fina arm som åxå är GulGrönLila å svullen ..


Mitt ben fick den lindrigaste smällen benet är gul prickit å lite skrapat annars rätt så okej :)


En lite närmare titt på Armen :)

Lååång sovmorgon :)

Idag har jag sovit länge och gött :) Det blir så sent när totto jobbar natt och när jag är inne i ännu en sväng av läs-mani ;) Jag lägger mig i sängen i skaplig ti men Stephenie Meyer håller mig vaken med hennes häpnandsväckande bra skriv förmåga (som jag by-the-way skulle kunna mörda för att få!)

Igår va Maria, Isak, Bamse och Misty här på kaffe :) Det blir fullt ös i hundgården när vi släpper in bamse till Zpeja ;) Jäklar va dem härjar :)

Idag blir de en lugn dag utan nåra förpliktelser eller måsten, Ja gillert!

See Yaa

Karlstad tur och retur!

Jahapp, jag skulle ju styra upp en fika med Sandra idag va de tänkt, men vi drog till barnens hus i karlstad i stället för att köpa en ny barnvagn till Ebbut :)
Jag gick upp 07:30 för att infinna mig hos sandra lagom till att Ebbut skulle till dagis 8:30 å direkt efter lämningen skule vi dra iväg :)

Det var bara det att när jag kom in till stan så berättade fröken Berg att Barnens hus inte öppna förän kl 10 så jag kunde ha sovit en bra stund till :) men vad gör de när allt kommer omkring. Ja hade iaf kul ! Det var länge sen jag och Sandra åkte på en RoadTrip så vi kunde prata gamla härliga och mindre härliga minnen ;)
Jack var såklart också med, här är lite bildbevis ;)



Sötaste killen ever <3

100 år senare

Ja, hundra år senare uppdaterade jag min blogg :-s

Tänkte att jag skulle följa upp det senaste inlägget som gjordes för ca 2 månader sen,

Sockerärtorna är inte längre knoppar utan stora glönskande grönsaker ;) har dock inte skördat än då dem inte riktigt är mogna..

Nu har jag varit rökfri i typ 25 veckor :) och det går bra, har smakat ett par gånger å det är fortfarande gott med några bloss men bara några, å tur är väl det :)

Roys urna som vartit inlämnad kom tillbaka ograverad :(
Så nu väntar jag fortfarande på att SköldsGuld ska höra av sig för dem gör ett fotogravyr som ska sättas på urnan istället för vanlig gravyr som tydligen inte skulle gå att göra utan att riskera att urnan spricker och det vill jag absolut inte.. Så det får bli ett fotogravyr istället :)

Jag kan även medela att jag har haft praktik i en månad på Cafe Kaffekällan och det var skit kul stundtals och bitvis :)

Häromdagen var jag å Totto ute å cykla och jag åkte såklart omkull å skrapade upp halva benet och armbågen (AJAJAJAJAJAJAJ!) Nu är jag supersnygg för blåmärkena hller på att träda fram å skrapisarna ser mycket frestande ut ;) hehe

Nu ser det finare ut än vad det gjorde för ett par dagar sen :)

I möra ska jag in till stan för andra gången denna vecka, jag ska till fixit å fixa yt ett par stötdämpare till Subban, plus att jag hoppas på att ta en fika med fröken Berg eftersom att vi hade en "innefika" i måndags så ska jag försöka arangera en "utefika" i morgon :) Om fröken är ledig och har tid förstås?

Ja det får sätta punkt för dagen blogg!

NastyLili

¨*Som Alla Andra Fast På Mitt Sätt*¨

RSS 2.0