Jahapp!

Saknar min Royne så ofantligt mycke! Ni som känner mig vet nog vilket enormt tomrum han har lämnat efter sig i mitt hjärta, det går helt enkelt inte att förklara hur ont det gör.. 
  
MEN  detta blogg inlägg ska inte bara handla om sorgliga saker 
för idag tänkte jag kort och gott berätta om min dag :)

Dagen började som vanligt med en kaffekopp fast idag drack jag den utomhus i solen å bara stekte :) Jag passade på att samla ihop all min smutstvätt å började tvätta!

Sen när totto kom hem från jobbet så krattade jag framsidan å fy bövelen vad hundbajs det som kom fram nu när snön har smällt :s det är tur att man äger kratta, spade och skottkärra :) när det "lilla" projektet var färdigt prydde jag min lilla syrenbuske med påskfjädrar, så nu känner sig påsk-kärringarna sig välkommna ;)

Sen förstår ni så har jag gjort något jag aldrig gjort förut :) Jag å totto har fixat ett litet trädgårdsland till mig så att jag har något att pyssla med :) idag planterade vi Morötter, sockerärtor och gräslök (nästa månad ska jag plantera rödbetor åxå) vi börjar lite försiktigt i år och om det går bra så utökar vi nästa år :)

Sen efter det så vart det matlagning, Kyckling ris och min egen-komponerade currysås som är smaskens(mycke bättre en pulversås som inte ens smakar curry!)

Efter det så vart det duschen å tv (fast inte på samma gång;) Nu tittar jag på film "himlen är oskyldigt blå" den verkar bra :) men nu ska jag ner i tvätt stugan å tömma tumlaren å slänga in maskin nr 4 i maskinen.. Det suger att vi inte kan använda tumlare ock maskin på samma gång :( om vi gör de så går proppen..

Det vart ett saftigt blogginlägg må jag säga... och låt mig tillägga att det har vart en riktigt bra dag idag, det känns skönt att gå å lägga sig när man vet att man har gjort lite nytta istället för att ha såsat hela dagen :) 


NastyLili

¨*Som Alla Andra Fast På Mitt Sätt*¨

RSS 2.0